Корисні рекомендації щодо вибору офісних меблів: яким вимогам вони мають відповідати

Організація простору та зручності роботи в офісі багато в чому залежить від правильного підбору меблів. Ці предмети визначають оптимальне заповнення площі приміщення, оформлення інтер’єру та багато інших параметрів. Щоб підібрати найбільш вигідний варіант, пропонується відвідати інтернет-магазин офісних меблів.

Основні види

Серед предметів меблів, які завжди потрібні в офісі, варто виділити:

  1. Столи, де предмети можуть бути прямими, кутовими, мати фігурні вирізи у стільниці. Також різняться вироби для рядових співробітників та керівників. Останні варіанти оснащуються ящиками чи тумбами.
  2. Стільці бувають на ніжках або коліщатках з м’якими або твердими сидіннями. Варіанти на колесах можуть регулюватися по висоті, мати підголівники та інші зручності використання.
  3. Шафи та ящики бувають відкритого та закритого типу. Також сюди можна віднести полиці та стелажі.
  4. Дивани та крісла встановлюються для відвідувачів або у зонах відпочинку співробітників.

Пропонується придбати офісні меблі в Києві, де є великий асортимент подібних виробів, що підходить для приміщень різної площі та варіанту оформлення.

Поради щодо вибору

Якщо планується обладнати приміщення для співробітників, потрібно починати з підбору столів. Тут важливо поєднання робочого простору меблів та приміщень. Для збільшення можливостей розміщення всіх потрібних для роботи предметів та обладнання можна віддавати перевагу столам складної форми у вигляді літери «Г» або «П». Наявність ящиків дозволить збільшити робочі параметри цих виробів.

Стільці для персоналу варто купувати з м’яким сидінням та спинкою, з можливістю регулювання по висоті, і на колесах. Це дозволить налаштовувати антропометричні параметри під кожного співробітника, робити більш зручною, комфортною. Персонал менше втомлюватиметься, що підвищить його віддачу. Окрім зручності роботи, крісла повинні забезпечувати можливість періодичного відпочинку для відновлення сил.

Важливим обладнанням є стелажі, шафи, полиці, ящики. Внутрішній простір меблів повинен забезпечувати зручність роботи з папками, файлами та іншою паперовою документацією. Тут важлива форма та розмір осередків та секцій.

Матеріал виготовлення офісних меблів – це переважно МДФ, ЛДСП. Вони забезпечують необхідну міцність, довговічність у поєднанні з ергономікою, легкістю догляду. Також важливим параметром є вартість виробів, якщо планується оснащення великого офісу.