Корпусні меблі для дитячої кімнати: види, переваги, критерії вибору

Створюючи дитячу кімнату, ви повинні пам’ятати, що ремонт у ній потрібно зробити максимально ефективним, використовуючи найкращий оздоблювальні матеріали, віддаючи перевагу екологічним витратним матеріалам. Це правило стосується облицювання стін та стелі, встановлення підлоги, вибору вікон та меблів. Ні в якому разі не використовуйте вінілові шпалери, неприродні фарби або інший синтетичний матеріал для оздоблення стін у дитячій кімнаті. Цей підхід також актуальний для ремонту спальні. Окрім того, слід зайнятися підбором меблів. Перш за все, зверніть увагу на якість та функціональність. Вони повинні бути виготовленими з високоякісних та безпечних матеріалів, володіти високою функціональністю, зручністю та практичністю.

Не слід вибирати громіздкі меблі. У більшості випадків наші квартири не мають великих кімнат, тим більше, що кімнати, які виділяють для дітей, зазвичай мають найменший метраж. Ось чому непотрібно захаращувати життєвий простір дитини. Меблів повинно бути стільки, скільки необхідно для комфорту вашої дитини, і вона мають бути компактними та зручними у використанні. Наприклад, ви можете вибрати шафи-купе. стінки, а також столи з вмонтованими полицями і шухлядами.

У виборі меблів є певні правила, які прописані спеціально для дитячої кімнати.

По-перше, вам потрібно ідеально вибрати висоту, вона повинна бути такою, щоб діти могли самостійно ними користуватися, маючи зручний доступ до їхнього вмісту. Глибина також важлива, якщо вона не відповідає фізичним даним дитини, то це спричинить їй дискомфорт.

Також потрібно приділити максимальну увагу до розташування ігрової частини в кімнаті. Неприпустимо нехтувати цією зоною. Ваша дитина повинна мати власний ігровий куточок, тут вона зможе оформити все за своїм смаком та змінити гратися і розважатися, та відчуваючи себе захищеною. Відповідні меблі для цього зможуть ідеально доповнити або навіть прикрасити життя ваших дітей. Проведення омеблювання найкраще довірити професіоналам, особливо якщо перед цим потрібно зробити для цього капітальний.

Спланувати ремонтні роботи, розробити дизайн-проект та кошторис, підібрати найкращі матеріали та виконати ремонтні роботи максимально оперативно й якісно, допоможуть спеціалісти компанії Remont-Comfort. Вони не тільки втілять в життя усі ваші мрії в плані дизайну, але й подбають про інтер’єр і омеблювання – https://remont-komfort.if.ua