Металеві труби перевіреної якості в компанії «Італ-Техно»

Зведення виробничих чи житлових об’єктів, транспортування рідин і речовин, виготовлення деталей та механізмів – лише деякі зі сфер, в яких успішно застосовуються металеві труби. Це довговічні, надійні та стійкі до пошкоджень вироби, що здатні не пошкоджуватися за умов високого чи низького тиску, а також за неоднакових температур. Зовні це профільні чи круглі пустотілі вироби різної довжини. Попри невелику вагу їх складно деформувати.

На сторінці за посиланням https://ital-tecno.com.ua/ru/kabelenesuchi-sistemi/truba-metaleva/ в інтернет-магазині «Італ-Техно» можна вибрати потрібний виріб із широкого асортименту. Роблячи вибір, достатньо орієнтуватися на такі критерії, як:

  • внутрішній та зовнішній діаметри;
  • матеріал виготовлення;
  • довжину та вагу.

Разом із трубами пропонується придбати аксесуари у вигляді з’єднувачів, тримачів, температурних компенсаторів.

Деякі технічні характеристики металевих труб

Виробники найчастіше пропонують круглі вироби, однак перетин буває овальним, квадратним, прямокутним. За технологією випуску труби бувають прокатними й електрозварними. Якщо випуску перших передує прокатка заготовки, то з другими значно простіше: вони не вимагають містких підготовчих процесів. Зварні металеві труби бувають спірале- та прямошовними. У першому випадку металеву стрічку скручують по спіралі, а утворені шви заварюють. Прямошовні труби передбачають шов по всій довжині.

Різновиди металевих труб

Продукція буває чавунною, мідною, сталевою. Останні вироби виготовляються зі сталі трьох типів:

  • нержавійної;
  • вуглецевої;
  • низьколегованої.

Завдяки високій тривалості експлуатації, міцності й можливості успішно протистояти негативному зовнішньому впливу металеві труби застосовуються у побудові каркасів різноманітних конструкцій. Особливою надійністю відрізняються сталеві безшовні труби. Вони витримують значне навантаження. Вартість цих виробів вища порівняно з аналогами, оскільки для виробництва необхідне дороге й сучасне обладнання.

Особливості труб, представлених у каталозі інтернет-магазину

Металева труба захищає електричний кабель від пошкоджень і негативного впливу навколишнього середовища. Тому її використовують під час монтажу електричних мереж. В асортименті інтернет-магазину представлені труби із внутрішніми діаметрами від 14 мм до 60 мм. При цьому їх зовнішні діаметри знаходяться в межах 16-63 мм.

Продукція в каталозі інтернет-магазину «Італ-Техно» виготовлена з латуні чи оцинкованої сталі. Завдяки довговічності й міцності сировини труба добре виконує функцію захисту. Електрична система працює тривалий час, тому пожежна безпека приміщення гарантована. Достатньо вибрати трубу потрібного діаметру та необхідні монтажні аксесуари. У цьому допоможе менеджер.