Обираємо стильний плащ для цієї весни: якій моделі віддати перевагу

Осінньо-весняний сезон потребує оновлення жіночого гардеробу, до якого входить плащ. Вибрати цей предмет гардеробу не так просто, як здається на перший погляд, адже потрібно врахувати безліч критеріїв, що роблять його модним трендом і прикрашають жінку в дощову або прохолодну погоду.

Вирішивши купити плащі на https://s-original.ua/plashchi/, ви можете вибрати кілька моделей, виходячи з основного параметра – довжина виробу.

Застосовуючи її до різних типів жіночої фігури, виділяються такі особливості:

  1. Жінкам невисокого зростання оптимальним варіантом стане укорочений плащ.
  2. Дівчатам середнього зросту можна вибрати виріб будь-якої довжини.
  3. Високим – два варіанти: укорочений або подовжений.

Крім довжини плаща, велику роль відіграє тип жіночої постаті. На повних представницях прекрасної половини добре виглядають вироби прямого крою, бажано темних кольорів. Цей фасон надасть силуету стрункості, візуально роблячи його тоншим.

Мініатюрних красунь прикрасять плащі середньої довжини з поясом, що підкреслює осиню талію. Але стилісти радять уникати великих комірів.

Рекомендації щодо правильного вибору жіночого плаща

Вибираючи даний предмет гардеробу відповідно до типу фігури, необхідно дотримуватися наступних умов:

  1. Широкобедрі жінки можуть дозволити розкльошені плащі, довжиною, що доходить до коліна. Якщо жінка бажає наголосити на розкішні форми, можна доповнити його поясом.
  2. Дівчата з фігурою «пісочний годинник» можуть легко купити довгий розкльошений плащ з поясом, що візуально «врівноважує» верхню і нижню частини фігури.
  3. Власниці великих грудей добре виглядають у виробі з великим коміром або з капюшоном. Доречним стане придбання плаща із розкльошеною талією.

Приступаючи до вибору плаща, необхідно знати три основні розміри: груди, талії, стегна. Дані параметри у всіх жінок різні, тому їх необхідно знати на момент приміряння. Не варто знімати мірки на халат. Заміри роблять у тому одязі, який ви плануєте одягати під плащ.

При виборі кольору виробу віддавайте перевагу тим, які є у вашому гардеробі. Колір плаща повинен гармоніювати з іншими предметами одягу та взуття.

Уважно огляньте кишені. Вони є невід’ємним атрибутом плаща. З ними носіння виробу доставить комфорт, ви зможете покласти в них необхідні предмети, які завжди повинні бути під рукою.