Основні відомості про колекцію неповторних елементів від WOODsystems

Ця стаття знайомить читача з принципами та інноваційними підходами меблевої студії WOODsystems, які дозволяють зробити дизайн кухні по-справжньому унікальним.

«Колекція неповторних елементів»

Компанія Вудсістемс вийшла у преміальний сегмент меблевої індустрії завдяки індивідуальному підходу, використанню ексклюзивних матеріалів, елементів ручної роботи та технологічних інновацій.

Фірма має неординарний підхід до втілення задуму клієнта:

«Дизайнери малюють проєкт кухні так, як їм каже сам автор, намагаючись не замислюватися над технічною стороною реалізації. І от, коли концепція вже готова, а розуміння того, як втілити її у життя ще немає, починається наша пригода: як це можливо зробити?».

При цьому спеціалістам компанії завжди вдається досягти майже стовідсоткового збігу візуалізації та готового продукту.

Для створення якісних та виняткових дизайнів студія має три бібліотеки зразків: високоякісні загальновідомі меблеві матеріали, сучасні технологічні рішення та вдосконалені за власними розробками, кастомні матеріали.

В статті ми детально розглянемо кастомну колекцію, її переваги та можливі варіанти. Так, Вудсістемс розкривають особливості власного підходу до роботи зі шкірою, металами, до створення набірних фасадів та моделювання текстур.

WOODsystems – це українська компанія, яка була заснована у 2009 році та спеціалізується на виготовлені авторських кухонь преміумкласу на замовлення.

Фірма використовує індивідуальні технічні розробки в кожному проєкті та реєструє патенти на всі власні винаходи та технології.

У 2020 році студія здобула перемогу у головній номінації Київського міжнародного меблевого форуму (KIFF).